Je hebt alle slechte opmerkingen gehoord over het werken als stripper at the carwash. Dat zijn meestal een stel leuke meiden met sponsen op hun BH. Dus helemaal naakt gaan ze meestal niet. Eerlijk gezegd is het nog een vrij nieuw concept, maar het gaat zeker aanslaan. Het is tijd dat we een aantal van de goede punten noemen van deze  ´beroepskeuze´ oppakken, of je hier nu voor een lange of korte periode in zit: hier zijn aantal goede redenen om te gaan voor een baan als stripper (al dan niet in een carwash). Meer weten, ga naar https://showtime-agency.be/ en neem contact op. 

Het geld dat je kunt verdienen met deze baan

Een van de redenen waarom mensen graag een stripper worden is het geld dat er mee te verdienen is. In vergelijking met andere beroepen die meestal een hoge beroepsopleiding vragen is het vak van stripper een zeer ludiek gegeven. In feite hebben we hier dus over een entertainers die wekelijks meerdere keren ingehuurd worden. 

Je elke avond tof kleden

Elke avond moet je zorgen dat er een bepaalde Schittering van je act afgaat zodat de klant tevreden is. Daar betaalt deze gene dan ook voor. Meestal heb je te maken met vrijgezelle groepen die het heel leuk vinden om een stripper in te huren. Je kunt je tof aankleden elke keer als je aan het werk gaat. 

Dansen en pronken

Wanneer strippen werkt dan krijg je veel aandacht en dit werkt voor veel mensen verslavend. En dat is ook gewoon prima want het is een act waar veel mensen plezier aan hebben. Om te zorgen dat je helemaal fit bent want mensen willen liever geen uitgebluste stripper zien, is het goed om te sporten en voldoende beweging te hebben in combinatie met gezond voedsel. Dus in principe is strippen een gezonde leefstijl.

De vrijheid om je eigen werkschema te kiezen

Wanneer je als strippen werkt dan bepaal je voor het grootste deel je schema zelf. Natuurlijk is het wel zo dat klanten je voor bepaalde tijd in haar huren en dat je je daar zoveel mogelijk aan moet aanpassen. Maar je kunt ook altijd een opdracht weigeren als je er al genoeg hebt staan of er geen zin in hebt. 

Reizen terwijl je werkt

Wanneer je aan het werk bent dan reis je een heleboel af, soms ook wel naar het buitenland. Zo zie je een boel en dat is toch meestal wel een stuk leuker dan een saaie kantoorbaan 

We werken in de nacht, wanneer anderen slapen

Wanneer je echt een nachtmens bent dan is het vak van entertainer in de vorm van strippen erg belangrijk voor je. Je kunt dan heerlijk in de nacht actief zijn. Je moet er wel op bedacht zijn dat de nacht ook bepaalde figuren aan kan trekken die je liever niet tegenkomt. Het is daarom belangrijk om veiligheid te betrachten. Soms kan het zelfs handig zijn om samen met een chauffeur naar bepaalde optredens te gaan.