Astra coupe

Het vloer meesterschap van Remmers

Het vloer meesterschap van Remmers

Geplaatst op

Stel je voor dat jouw vloer niet alleen een functioneel fundament is, maar ook een artistiek statement dat de zintuigen prikkelt. Welkom in de wereld van Remmers, waar kunstharsvloeren een revolutionaire symfonie spelen tussen duurzaamheid en verfijnd design. ontdek hoe Remmers met haar geavanceerde coatingsystemen de standaard voor vloer innovatie verlegt, en de vloer niet slechts een oppervlak maakt, maar een kunstwerk op zich. Laat je meevoeren in de vloer revolutie van Remmers, waar elke stap een verhaal vertelt en elk detail een uitdrukking is van vakmanschap en esthetiek.

Industrievloeren

Industrievloeren staan onder constante druk van zware machines, chemicaliën en intensief gebruik. Remmers’ Sealer, een meesterwerk in coatingtechnologie, beschermt industrievloeren tegen slijtage en corrosie, waardoor ze hun kracht behouden zonder concessies te doen aan esthetiek.

Parkeergarages

Parkeergarages vragen om meer dan alleen betonnen vloeren. Met Remmers’ Gietvloer en Instrooivloer ontstaat er een naadloze, strakke look die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de dagelijkse beproevingen van voertuigen, olie en chemicaliën.

Designvloeren

In de wereld van designvloeren combineert Remmers esthetiek met duurzaamheid. De Gietvloer, met zijn vloeiende lijnen en moderne uitstraling, transformeert elke ruimte in een visueel meesterwerk. Een vloer die niet alleen bekeken, maar ook geleefd wil worden.

Antislipvloeren

Veiligheid is geen concessie, zelfs niet in esthetische ruimtes. De Instrooivloer van Remmers biedt de perfecte balans tussen grip en stijl, waardoor elke vloer een veilige haven wordt, zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect.

Elektrisch geleide vloeren

In high-tech omgevingen waar elektrische geleiding essentieel is, biedt Remmers’ Mortelvloer een naadloze oplossing. Deze vloer is niet alleen bestand tegen zware belasting, maar zorgt ook voor een geleidende omgeving die voldoet aan de hoogste normen.

Dampdoorlatende vloeren

Sommige vloeren moeten kunnen ademen. Remmers begrijpt dit en introduceert dampdoorlatende vloeren voor ruimtes die lucht nodig hebben. Met de Sealer wordt een evenwicht gecreëerd tussen bescherming en ventilatie, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd.

Coatingsystemen van remmers

Remmers biedt een indrukwekkend scala aan coatingsystemen, elk ontworpen om specifieke behoeften te vervullen.

  • Sealer: Het fundament van bescherming, ideaal voor industrievloeren en ruimtes die een betrouwbare basis vereisen.
  • Gietvloer: De belichaming van design en duurzaamheid, perfect voor een naadloze stijl in commerciële en woonruimtes.
  • Instrooivloer: Een perfect huwelijk tussen antislip functionaliteit en esthetiek, geschikt voor ruimtes waar veiligheid een prioriteit is.
  • Mortelvloer: Elektrisch geleidende krachtpatser, ontworpen voor high-tech omgevingen waar precisie essentieel is.

Remmers tilt de vloer ervaring naar nieuwe hoogten, waar functie en stijl hand in hand gaan. Of het nu gaat om een industriële faciliteit die kracht nodig heeft of een woonruimte die design vereist, Remmers biedt de sleutel tot duurzame en stijlvolle vloeren. Laat je vloer het verhaal vertellen, met Remmers BV als auteur van innovatie.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden