Een vloer in een autoshowroom beslaat een groot oppervlak en dient vanwege het functionele karakter aan meerdere eisen te voldoen. Er komen auto’s op te staan die gezamenlijk een zwaar gewicht vormen. Bovendien dient de vloer bestand te zijn tegen de banden van de auto’s bij het inrijden en uitrijden ervan. Daarnaast dient de vloer in de autoshowroom aantrekkelijk te zijn in esthetisch opzicht, want bezoekers doen bij binnenkomst een indruk op die moet natuurlijk goed zijn. Daarnaast is het handig als de vloer slijtvast is en gemakkelijk is te reinigen. Gelet op al deze belangrijke eisen, is de toepassing van een epoxyvloer in een autoshowroom een goed idee.

Naadloos met slijtvaste en vloeistofdichte eigenschappen

Epoxyvloeren zijn naadloos en beschikken zowel over slijtvaste als vloeistofdichte eigenschappen. Het naadloze karakter draagt bij aan een strakke look en moderne uitstraling. De vloeistofdichte eigenschappen worden aangevuld met andere specifieke kenmerken als bestendigheid tegen chemicaliën, zuren en oliën. Mocht er een keer vloeistof lekken uit een auto in de autoshowroom dan is dat op een epoxyvloer geen enkel probleem. Het is overigens gemakkelijk om de epoxyvloer schoon te maken en dat is natuurlijk ook nog een reden waarom deze vloer geschikt is voor autoshowrooms.

Strak en modern design

Een epoxyvloer in een autoshowroom steelt nog net niet de show, want doen de auto’s die er staan opgesteld. De vloer draagt daar echter wel aan bij, want door het strakke en moderne design komen de auto’s in de showroom goed tot hun recht. De uitstraling van de naadloze vloer levert een ruimtelijk effect op en bezoekers zien een mooie vloer op de grond liggen. Bovendien is het mogelijk om een logo van uw bedrijf in de autoshowroom te verwerken. Dat voorziet in een luxe en stijlvolle uitstraling, waarbij de bedrijfsidentiteit op een unieke en originele manier naar voren komt.