Astra coupe

Wat is de ideale vloer voor in een garage?

Wat is de ideale vloer voor in een garage?

Geplaatst op

Een garage is de plek waar je sleutelt aan je auto, apparaten repareert of wellicht laswerkzaamheden doet. Waar jij je garage ook voor gebruikt, het is superbelangrijk dat de vloer die er ligt echt wel tegen een stootje kan. In deze blog nemen we met je door waarom de kunststoffboden of gietvloer de ideale kandidaat voor deze ruimte is. Lees snel verder om te ontdekken wat je er aan kunt hebben. 

Wat heeft mijn garagevloer nodig?

Wanneer je je bedenkt wat je allemaal doet in een garage, al het zware werk en de zaken die kunnen vallen op de vloer, dan komen er allerlei eisen naar boven waaraan een garagevloer moet voldoen. In een garage kan er olie vallen of een sleutel glipt uit je handen en valt op de vloer. Dan heb je een type vloer nodig die tegen een stootje kan. Ook moet olie gemakkelijk op te dweilen zijn. De gietvloer of kunststoffboden, zoals deze ook wel door Duitse merken wordt genoemd, is de ideale vloer voor in de garage. Deze is gemaakt van zeer sterke kunststof en is daardoor slijtvast en gemakkelijk schoon te maken.

Gemak van de gietvloer

Een gietvloer is niet alleen supergemakkelijk om schoon te maken en mega robuust. Ook als het gaat om design is deze vloer een topper. Dit komt omdat hij in verschillende, zo niet alle kleuren verkrijgbaar is. Het is ook mogelijk om een gietvloer te kiezen die eruitziet als een betonvloer. Deze heeft alleen wel veel meer voordelen ten opzichte van de laatste vloer. Zo scheurt de gietvloer niet en is hij niet zo stoffig als de betonvloer. Door de grote variëteit aan gietvloeren is deze eenvoudig te combineren in je design voor de garage.

Andere kamers in het huis

Even een extra tip, de gietvloer is niet alleen heel erg handig in de garage, want ook in de keuken en eetkamer is de vloer vanwege zijn eigenschappen ideaal te noemen. Makkelijk te combineren met welk modern design dan ook. Laat je inspireren door een interieurarchitect voor de leukste ideeën om je woning next-level te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden